Historia

Në janar të 2016-ës u krijua kompania “Gema Distribution” nga ortakët: Maksim Musta & Genci Zerelli. Kompania jonë është një kompani distribucioni për tregun shqiptar. “Gema Distribution” ka si qëllim importin e produkteve specifike dhe shitjen e tyre në tregun shqiptar.
“Gema Distribution” është themeluar në Janar të vitit 2016. Komapnia ka nisur me visionin dhe përkushtimin për të qënë një nga kompanitë më të mëdha të distribucionit në tregun Shqiptar.

Vizioni

Vizioni i kompanisë tonë ka qënë gjithmonë i orientuar nga nevojat e konsumatorit shqiptar, për të sjellë gjithmonë produktet më të mira dhe cilësore në tavolinat e konsumatorve tanë. Duke planifikuar një stategji të mirëdetajuar dhe duke u bazuar në një bashkëpunim të frytshëm me kompanitë më të njohura, sjellim vetëm cilësinë në tavolinat shqiptare. Duke patur gjithmonë vizionin tonë të qartë për të siguaruar cilësi dhe për të permbushur kërkesat e tregut shqiptar, jemi të lumtur të themi që renditemi ndër kompanitë më serioze me një numër gjithmonë e në rritje bashkëpuntorësh dhe kjo sepse serioziteti dhe përkushtimi në pune, na diferencon gjithmonë.

Misioni

Duke qënë një kompani e cila tashme numëron një numër të konsiderueshëm klientësh, ka shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë per ti ardhur sa më pranë konsumatorëve të saj.
Falë punës së palodhur të skuadrës sonë dhe falë profesionalizmit dhe besueshmërisë që na karakterizon, jemi cdo ditë në rritje dhe në përmisim, kjo për të sjellë vetëm më të mirën për konsumatorin shqiptar. Imazhi dhe serioziteti i kompanisë, ka ndikuar gjithashtu dhe në rritje të jashtëzakonshme të interesit të shumë kompanive të huaja për bashkëpunime të frytshme.

Shërbim Profesional

Cilësi E Lartë

Cmime Të Pranueshme

Qëllimi ynë?

Që në konceptimin dhe krijimin e kësaj kompanie, qëllimi ka qën i qartë. Dëshironim të sillnim në Shqipëri mallra të cilësisë së lartë dhe hap pas hapi të ishim kompania kryesore e importimin te produkteve specifike në Shqipëri. Bashkëpunimet e frytshme me shumë bashkëpunëtore dhe kompani të huaja që na kanë besuar, kanë sjellë rritje dhe zhvillim të kompanisë sonë, duke e kthyer në një lider në importimin e mallrave për konsumatorin shqiptar.

Cfarë na diferencon nga kompanitë e tjera? Karakteristika jonë?

Shërbim profesional: Ne ofrojmë një shërbim shumë profesional sepse profesionalizmi në punë për ne ka shumë rëndësi. Besimi që klientët tanë na falin dhe rritja e përditshme e numrit të tyre, na jep gjithmonë motivimin e duhur në realizimin e një shërbimi profesional.

Cilësi e lartë: Cdo produkt që ne importojmë është një produkt i cilësisë së lartë. Cilësia është një aspekt ku ne nuk bëjmë kurrë kompromis ndaj dhe është vetia parësore e cdo produkti që ne sjellim për konsumatorin shqiptar.

Cmime të pranueshme: Cfarë ne sjellim për konsumatorin shqiptar kanë gjithmonë cmime të pranueshme dhe të përballueshme, kjo sepse produktet tona janë të fokusuara në nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë .

Produktet Tona