Cilët jemi ne ?

“Gema Distribution” është themeluar në Janar të vitit 2016. Kompania ka nisur me visionin dhe përkushtimin për të qënë një nga kompanitë më të mëdha të distribucionit në tregun Shqiptar.

Qëllimi ynë?

Që në konceptimin dhe krijimin e kësaj kompanie, qëllimi ka qën i qartë. Dëshironim të sillnim në Shqipëri mallra të cilësisë së lartë dhe hap pas hapi të ishim kompania kryesore e importimit të produkteve specifike në Shqipëri.

Partneret Tane

PER CDO INFORMACION OSE BASHKEPUNIM NA KONTAKTONI